Friday, 12 August 2011

Ramadhan Al-Mubarak ~~

Assalammualaikum... sebelum terlewat aku nak ucap slamat berpuasa :D semoga puasa tahun ni penuh n di berkati oleh ALLAH S.W.T....

 errrmmmm pejam celik da 12 hari kta puasa...x lama lagi da nak raya... persiapan raya ape pun x wat sebab tahun ni family aku plan nak raya kat sarawaK...heheheh tp cam x best je sebab x dapat jumpa cousin2 kesayangan aku...hahahahah 

tp x pe laa pas g sarawak leh je g raya umah dorang... teeeeetttt puasa br 12 hari da cite pasal raya...hahhah tu nama nye excited nak raya...maklum laa nak kumpul duit raya...wakakakaka da tua2 dapat lagi ke duit raya...lau dapat pun cam malu je nak amek kan..hehehe... :P


4 comments:

  1. wahwah , da ad blog , gudgud :)
    selamat bepuase oky ^^

    ReplyDelete
  2. hahahha br nak blaja wat blog laa...hehehe slamat berpuasa gak.... :D

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa gak...do visit my blog too...
    d^_^b

    ReplyDelete
  4. uh , tapetape , follow my belog yea ^^

    ReplyDelete