Friday, 12 August 2011

Gambar Zaman Sekolah :-)



tengah2 syok berFACEBOOK tetiba ade org tag gambar kat aku...bila aku buka je rupa2 nye gambar ni...
hahhaha tesenyum aku sorang2 tengok gambar aku masa sek tingkatan 4...punya laa kurus, tp skang da cam gergasi...hahahah

ni laaa kwn2 aku time sek dulu...x silap aku class 4 akaun...guru class dia cikgu Norin garang x ingat dunia....ntah mana laa pegi cikgu 2 skang...cikgu 2 baik ngan mak aku...slalu dia tumpang keta mak aku tuk g kl sentral...

rindu gila kot zaman2 sekolah dulu..huhhuuhu lau dapat berkumpul semula kompom cam2 rupa n perangai....nasib baik ade FACEBOOK masih boleh keep in touch ngan kwn2 zaman sekolah dulu...tp pape pun comel x aku zaman sekolah dulu hahahahah... :D
P/S : S.M.K LASALLE BRICKFIELDS (nama sekolah aku dulu)

3 comments:

  1. comei2....
    :P

    yg pic atas 2 plak nk tunjuk bulu kaki ke hape?

    ReplyDelete
  2. haha..sama jer muka..
    very the budak jahat..
    haha..
    btw, sy rasa style colour2,nama blog ni inspirasi dari sy pnye nih ?
    kan ?

    ReplyDelete