Friday, 12 August 2011

Gambar Zaman Sekolah Rendah ~~

hey guys....ni aku nak share ngan korang gambar aku masa sekolah rendah kat S.K LASALLE BRICKFIELDS
gambar ni masa aku darjah 2 merah cikgu class cikgu hilmi....hahhaha lau di kenang balik cam kelakar je muka aku masa kecik2 dulu...tp comey hahahhaha...

x sangka aku leh jumpa balik gambar2 masa aku sekolah rendah n menengah dulu...tp gambar ni laaa yg paling old skool...da bertahun kot tinggal bangku sekolah rendah...
kebanyakkan budak lam gambar ni aku ingat lagi nama2 dorang...yang mana slalu buli aku or baik ngan aku heheheh...


ok laa guys lau ade lg gambar2 aku masa kecik2 t aku update lam ni... :D btw thanks luangkan masa jenguk blog aku yg x seberapa ni...

No comments:

Post a Comment